New | Flower crownMisschien zien jullie dat ook wel op Tumblr, van die ''tumblr meisjes'' die dan een mooie bloemen kroon op hun hoofd hebben. Ik vind dat zo leuk! Ergens in mijn kast ligt er nog eentje, maar die is van elastiek en ziet er niet meer zo mooi uit.

Ik was vorige week in de stad en heb een aantal dingen gekocht. In dit artikel laat ik alleen mijn nieuwe super leuke bloemen kroon zien, ik heb niet alleen dit gekocht maar mijn kleren enzo laat ik niet zien. Ik ben namelijk geen beauty-fashion blogger haha, maar af en toe vind ik het wel leuk om zo een soort artikel te schrijven/posten.
Mijn nieuwe flower crown komt van de Claire's. Bij de Claire's heb je echt super veel hele leuke dingen, maar ik persoonlijk houd niet echt van strikjes of bandana's in mijn haar. Bij andere mensen vind ik het wel leuk staan, maar ik draag het liever niet.


Deze flower crown heb ik voor 9 euro gekocht bij de Claire's. Eigenlijk is dit best wel duur, want op Ebay had ik ze gezien voor 4 euro. Dit soort dingen bestel ik liever niet op Ebay, omdat ik niet weet hoe het er in het echt uit ziet of, of het me wel staat bla bla blaaaaa.De bloementjes zitten vast aan een soort haarband. Je kunt hem makkelijk veranderen van figuur dat hij om je hoofd past, en blijft zitten. Bij een elastiek is het altijd zo vervelend dat het elastiek verplaatst of niet goed vast blijft zitten op de juiste plek. Daarom vind ik zo een soort flower crown handiger.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe flower crown?