Swatch | O.P.I - panda monium pink

Hoi! Vandaag heb ik voor jullie een swatch van een heel mooi O.P.I lakje. Volgens mij hebben jullie hem al eerder langs zien komen op mijn blog, maar dat weet ik niet zeker en volgens mij waren de foto's ook echt super lelijk toen haha.


Ik weet niet hoe laat jullie dit nu lezen, maar vandaag (dinsdag 4 maart) ben ik onderweg naar Parijs! Ik ga naar Parijs toe samen met mijn klas. We blijven daar tot vrijdag, naja vrijdag gaan wij terug. Ik ben van plan te vloggen en dan probeer ik de filmpjes in de avond op YouTube te plaatsen als ik tijd heb om ze te bewerken enz. 

Deze foto is trouwens gemaakt met mijn nieuwe lens waar een artikel over stond op mijn blog. De achtergond is helemaal wazig en dat vind ik echt super mooi. Ik ga trouwens ook veel foto's maken in Parijs dus ik zal een artikel maken met allemaal foto's die ik gemaakt heb in Parijs. 

Hier heb ik een foto van de kleur op mijn nagels.


Het is een hele licht paarse kleur en met 2 laagjes is je nagel bedekt. Ik heb geen top coat gebruikt, omdat deze kleur al best wel glimmend is (deze kleur pakt shine zonder top coat ahhaha).

Wat vinden jullie van deze kleur?