Nails | Parijs

Ik vind het altijd leuk om zoveel glitter nagellak op mijn nagels te hebben, maar ik vind het zoooooo irritant om het weg te halen. Op mijn blog heb ik een aantal verschillende artikels hoe je glitter nagellak makkelijk en sneller eraf kunt krijgen. Dus eigenlijk is het geen probleem meer om te dragen, maar eerlijk gezegd heb ik niet echt vaak zin/tijd om al die trucjes te doen haha.
Toen ik naar Parijs ging wist ik echt niet wat ik met mijn nagels wilde doen. Een nail art? Of toch maar 1 kleurtje met een glitter laagje erover? Ik was eerst van plan om een hele mooie nail art te maken die te maken had met Parijs... Maar dat is hem niet geworden. Ik had toch maar gekozen voor een kleurtje met glitters erover.


De foto hierboven is genomen bij de Eiffeltoren. Deze nagellak zat de hele week goed op mijn nagels. Alleen merkte ik wel dat na een tijdje de bovenkant lelijk werd. De glitter nagellak die ik heb gebruikt komt uit Thailand. De nagellak daar was echt super goedkoop en werkt eigenlijk prima! Met zulke glitters vind ik het mooier als er echt super veel glitters op je nagels zitten, maar dat duurt dan weer zo lang om het weg te halen :p


Wat voor glitternagellak vinden jullie mooi?

8 opmerkingen

 1. Zo mooi!! En ie foto van je nagels met de eiffeltoren op de achtergrond is écht heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik ben dol op glitterlakken van NYC en van het rasechte budgetmerk uit "Big Bazaar": La Femme :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb maar 1 glitter nagellak van NYC. Thanks, ik ga ook wel bij Big Bazaar kijken, misschien zie ik nog een leuke glitter nagellak :)

   Verwijderen
 3. Bedankt voor het bezoeken van mijn blog,
  jouw blog is ook super leuk!
  Ik volg je nu


  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, die is echt mooi! Tof dat je de foto heb gemaakt onder de Eiffeltoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn die glitters leuk en wat een gave foto!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)