Nails | Parijs

Ik vind het altijd leuk om zoveel glitter nagellak op mijn nagels te hebben, maar ik vind het zoooooo irritant om het weg te halen. Op mijn blog heb ik een aantal verschillende artikels hoe je glitter nagellak makkelijk en sneller eraf kunt krijgen. Dus eigenlijk is het geen probleem meer om te dragen, maar eerlijk gezegd heb ik niet echt vaak zin/tijd om al die trucjes te doen haha.
Toen ik naar Parijs ging wist ik echt niet wat ik met mijn nagels wilde doen. Een nail art? Of toch maar 1 kleurtje met een glitter laagje erover? Ik was eerst van plan om een hele mooie nail art te maken die te maken had met Parijs... Maar dat is hem niet geworden. Ik had toch maar gekozen voor een kleurtje met glitters erover.


De foto hierboven is genomen bij de Eiffeltoren. Deze nagellak zat de hele week goed op mijn nagels. Alleen merkte ik wel dat na een tijdje de bovenkant lelijk werd. De glitter nagellak die ik heb gebruikt komt uit Thailand. De nagellak daar was echt super goedkoop en werkt eigenlijk prima! Met zulke glitters vind ik het mooier als er echt super veel glitters op je nagels zitten, maar dat duurt dan weer zo lang om het weg te halen :p


Wat voor glitternagellak vinden jullie mooi?