Review | Diesel hoesje


Van de week kreeg ik na een lange tijd weer een pakketje voor mijn blog om een review over te schrijven. Deze keer is het een hoesje van deze webshop. In dit artikel schrijf ik een review over dit hoesje van het merk Diesel. Zijn jullie benieuwd naar mijn review en naar de foto's? Lees dan snel verder :)
Ik vind dit nu al een van mijn leukste hoesjes! Ben er ontzettend blij mee, niet alleen omdat dit hoesje heel erg mooi is maar ook goed beschermend.


Waar ik vaak blij mee ben is als het hoesje precies goed om mijn iPhone zit. Daarmee bedoel ik dat het hoesje recht moet zijn, en dit hoesje is recht en zit strak om mijn iPhone heen. Dus dat is echt een pluspunt. De zijkanten zijn doorzichtig. Bij zulke hoesjes vind ik het mooi als de zijkanten doorzichtig zijn, zodat je meer naar de achterkant kijkt!
Hier zie je dan nog een close-up foto van het hoesje vanaf de bovenkant. Bij dit hoesje is het zo dat je gemakkelijk bij de knoppen op je iPhone kunt komen. Als je je iPhone wilt vergrendelen of als je je muziek harder wilt zetten. Het is dan niet zo een gedoe met het indrukken van de knopjes. (Weer een plus punt)!Echt een super leuk hoesje! De website heeft ook nog vele andere leuke hoesjes. Voor onder andere de iPhone 5! Ben je benieuwd naar de iPhone 5 hoesjes? Klik dan hier.  Ook super handig, screen protectors! Dat beschermt je iPhone tegen krassen, klik hier voor screen protectors voor de iPhone 5. 

Pluspunten:
- Goed beschermend
- Niet groot
- Leuk/handig hoesje
- Je kunt gemakkelijk bij de knoppen

Minpunten:
- De prijs


Wil jij ook zo een hoesje hebben die ik heb? Klik dan hier. Ik ben echt heel erg tevreden over het hoesje! Hij is niet alleen mooi, maar ook handig. Ook voelt je telefoon lekkerder aan als je hem in je handen heb. Hij voelt een stuk steviger aan, waardoor je het gevoel krijgt dat je telefoon niet snel stuk gaat.