New in | Room decoration

Hoi ik ben afgelopen zaterdag naar Amsterdam gegaan! We waren bij de woonfabriek, waar ze super veel leuke spullen verkopen voor in je kamer/huis etc. Ik wilde altijd al een paar andere dingen voor in mijn kamer hebben dus dat kwam goed uit! In dit artikel laat ik zien wat ik gehaald heb :)


Deze was 7 euro

Deze was 6 euro

Deze was 8 euro

Deze was 2 euro en 40 cent

Deze zeepjes waren beide voor 6 euro

Per blokje 5 euro, dus 15 euro voor 3 blokjes


Dit zijn de dingen die ik heb gekocht. Ook heb ik nog een hartje gekocht waar je een foto in kunt doen. Die kon je zien op mijn eerste foto van dit artikel. Daar heb ik geen aparte foto van, omdat ik het was vergeten en omdat er niet echt een foto van mij in zit. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar de prijs van het hartje, het hartje was 8 euro! Al deze spullen komen van de woonfabriek in Amsterdam, villa arena.

Wat vinden jullie van deze spullen?

1 opmerking

  1. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Vooral die kleine blokjes zijn echt heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)