Nail art | Sunset

In mijn vorige artikel hadden jullie een swatch gezien van het Oranje lakje wake up! van Essence. In dit artikel heb ik een nail art gemaakt, ik probeerde een beetje een ''zomerse'' nail art te maken, maar niet met hele felle kleuren, en ook niet te donker. Ben je benieuwd naar hoe ik deze nail art gemaakt heb? Lees dan snel verder :)

Wat heb je nodig?

- Oranje nagellak
- Gele nagellak
- Donker gele nagellak
- Rode nagellak
- Zwarte nagellak
- Spons
- Top coat

Hoe heb ik deze nail art gemaakt?
Je lakt al je nagels met de oranje kleur. Vervolgens wacht je tot deze droog is. Vervolgens pak je een spons en doe je daar wat rode/roze nagellak op. Je sponst je hele nagel daarmee. Dan pak je de donker gele nagellak en doe je die op het sponsje en begin je vanaf de helft van je nagel en spons je tot de bovenkant. Daarna pak je de gele kleur en doe je hetzelfde, maar dan spons je alleen de bovenkant. Met de bovenkant bedoel ik het puntje van je nagel. Dus niet bij je nagelriem aan de onderkant, haha. Als je dat hebt gedaan pak je je top coat en lak je er één laagje top coat over. 

Je pakt je zwarte striper en maakt een palmboom en vogels op je andere nagels. Je kunt zelf kiezen wat voor icoontjes je op je nagels wilt hebben!


Hoe vinden jullie deze nail art?