Winactie *gesloten*


Hoesjes-Outlet.nl - Goedkope hoesjes voor iPhone 5/5S

Hey allemaal, eindelijk vakantie! Althans, ik moet deze week alleen naar school om mijn boeken in te leveren en opdrachten af te ronden. De laatste keer dat ik een winactie op mijn blog had, was met Eva. Dus het werd wel eens tijd voor een nieuwe winactie. Van de webshop, hoesjes-outlet mocht ik twee hoesjes weg gegeven voor een winactie. Er kunnen deze keer twee mensen winnen! Wil jij kans maken om één hoesje te winnen? Lees gauw verder.
Wat kun je winnen?
Aangezien er deze keer twee mensen kunnen winnen krijg je als winnaar zijnde één van deze twee hoesjes. Deze hoesjes komen van de webshop hoesjes-outlet zoals al eerder aangegeven. Het zijn hoesjes voor de iPhone 5. Waarvan één roze met een super handig klapschermpje en één blauw hoesje met paarse randen. Super leuke hoesjes!

Groen-Paarse-Flipcover-voor-iPhone-5-en-5s-(2)Fel Roze iPhone 5 Flipcase (Dames)

Wat moet je doen om te winnen?
Aangezien deze winactie niet lang duurt hoef je er ook niet super veel voor te doen om te winnen! Ik zal hier beneden even aangeven wat je moet doen om kans te maken op één van deze twee hoesjes. 

- Een reactie plaatsen dat je mee doet, en welk hoesje je wilt winnen
- Mij volgen op Bloglvin (klik hier)
- Mij volgen op Instagram (klik hier)
- Geabonneerd zijn op mijn YouTube kanaal (klik hier)

Ook heeft deze webshop een super leuke pagina met allemaal mooie roze hoesjes! Klik hier om naar de pagina te gaan, met allemaal roze hoesjes :) 

De twee winnaars/winnaressen wordt dinsdag 8 juli bekent gemaakt!