Swatch | Essence - wake up!


Vanavond speelt Nederland weer, maar dan tegen Chili! Wat denken jullie wat de eindstand gaat worden? Ik hoop dat Nederland wint met 2-1! Aangezien ik geen WK nail art heb gemaakt, dacht ik dan maar een WK kleurtje ;). Dus in dit artikel een swatch van deze mooi oranje kleur! Normaal gesproken ben ik niet zo van de oranje, maar voor het wk...
 Dit lakje is van Essence, en nog van de oude collectie van Essence en heet ''wake up!''. Ik weet eerlijk gezegd niet of deze nog verkrijgbaar is, maar dan bij de nieuwe collectie, volgens mij niet.

Dit is niet echt een kleur die ik heel snel pak om mijn nagels mee te lakken. Het is dat Nederland speelt! Ik vind oranje meer een feest kleur, dus voor het WK of koninginnendag, daar doet de kleur mij heel snel aan denken. De kleur dekt snel en droogt ook behoorlijk snel. Bij deze kleur heb ik ook een nail art gemaakt, maar die nail art zien jullie verder deze week nog voorbij komen :)

Wat hebben jullie op jullie nagels?