Swatch | O.P.I - Sky

Whoooo, bijna de 100.000 bezoekers! Oke, hey! Ik heb nu eigenlijk gewoon bijna vakantie. Dus kan ik na een lange tijd weer een nail art maken. Eigenlijk niet een hele lange tijd, maar voor mijn gevoel wel. Aankomende zondag ga ik weer een nail art maken. In dit artikel heb ik een swatch van het lakje ''Sky'', van O.P.I.
Dit lakje is van de nicki minaj collectie van O.P.I. Ik denk dat deze er niet meer is, aangezien het een oude collectie is. Ik heb deze kleur al een tijdje, maar ik was even inspiratieloos en tijdloos haha. Dus wilde ik even snel een ander kleurtje uitkiezen voor op mijn nagels!''Fly'' is de naam van dit lakje dus! De lakjes van O.P.I zijn heel erg fijn, omdat ze snel drogen en laten een glimmend laagje achter op je nagels. En ook snel dekkend :) 

 Wat vinden jullie van deze kleur?

1 opmerking

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)