Vakantie | Blogplanning etc


Heeeeee allemaal! Ik ben er wel een beetje laat mee, maar nu kan ik het echt zeggen. Fijne vakantie allemaal :) Na alle weken hard werken, ein-de-lijk rust.. Aangezien mijn planning er voor de komende weken anders uit komt te zien wilde ik er een apart artikel over schrijven :)
Aangezien ik nu ook vakantie heb, wil ik er wel echt even van genieten voordat ik mijn examenjaar in ga. Aankomend schooljaar zit ik in Havo 5! Heel erg spannend natuurlijk, want in dat jaar doe ik ook mijn eindexamens. Dat wordt dus hard werken, dus ik ga deze vakantie lekker genieten van mijn ''rust''. Natuurlijk komt allemaal zeker goed :) Maar goed, over mijn over mijn blog:

Zoals ik net al vertelde wilde ik deze vakantie ook een soort van ''vakantie'' hahah. Aangezien ik zelf ook op vakantie ga weet ik niet of ik vanuit daar nog even lekker kan bloggen! Dus vandaar plan ik berichten in. Ik doe dit voor vijf weken... Deze vijf weken plan ik meer dan zes artikels voor in. Misschien nog een paar, maar dat durf ik niet te zeggen! 

Wat zijn jullie vakantie plannen?