Shoplog | H&M, Kruidvat en EtosIk was laatst de stad ingegaan en was van plan niks
te kopen. Met de nadruk op was, maar dat is niet helemaal gelukt... Ik heb geen kleding gekocht, maar wel een aantal andere dingen!
Als eerst ben ik naar de Etos gegaan. Bij de Etos heb ik een aantal dingen gekocht! Vorig jaar in Thailand had ik een paar baby lips gekocht. Deze zien er heeeel anders uit dan de baby lips die verkocht worden hier in Nederland. Dus wilde ik een baby lips hebben die een beetje een rode kleur achterliet op je lippen. En yes, ze hadden hem bij de Etos :)Daarna ben ik nog even naar de H&M geweest. Ik moest even een cadeaubon kopen voor een vriendin. Onderweg naar de kassa zag ik zo'n leuk haarbandje liggen met bloemetjes! Die kon ik echt niet laten liggen. Ik vind haarbandjes voor in je haar echt leuk met bloemetjes! Dus die kon ik niet laten liggen :)Als laatst heb ik nog een aantal dingen bij de Kruidvat gekocht!Hebben jullie nog leuke dingen gekocht?