Dr Oetker | wolkencake


Het leek me een keertje leuk om een ander soort artikel te schrijven #yolo. Hahah, nee ik zeg nooit yolo, alleen voor de grap. Maar goed! In dit artikel vertel ik hoe je een super lekkere taart/cake kunt maken binnen één uurtje.


Wat heb je nodig?
- Cakemix (zit er al bij)
- Zakje poedersuiker (zit er ook al bij)
- 200 ml slagroom (zelf toevoegen)
- 3 eieren (zelf toevoegen)
- Bakpapier (zelf toevoegen)

Op mijn eerste afbeelding van dit artikel zie je welke slagroom ik gebruik. Je kunt deze voor 60 cent kopen bij de AH! Er zit ongeveer 220 ml in. Dus een maatbeker is niet zo zeer nodig, maar ik dacht dat er veel meer in zat haha. Voordat je begint moet je jouw oven aan doen. Of hetgeen waar jij jouw cake mee gaat opwarmen.Als eerst doe je het hele zakje cakemix in een kom. Vervolgens voeg je daar 200 ml slagroom aan toe (dus gewoon een heel bakje van 250 gram) en dan 3 eieren. Je mix deze met een mixer.Dan krijg je dit. En als ik eerlijk ben, vind ik dit soms wel lekkerder dan de taart/cake zelf, hahah! Dan doe je dit in een bakvorm en doe je hem in de oven. Op het pakket staat 55-50 minuten. Zelf doe ik hem 45 minuten in de oven, want dan vind ik hem lekkerder haha.
En voila! De cake is af :)