Mijn eerste artikel....


Zelf heb ik het niet door dat er al zoveel artikels op mijn blog staan, maar ik was nieuwsgierig hoeveel er precies op mijn blog staan! Dat zijn er behoorlijk wat, 340 om precies te zijn. Dus in twee jaar heb ik zoveel over nagellak geschreven (meestal).
Mijn aller eerste artikel op mijn website was op 8 juni 2012! Super lang geleden ook. Mijn artikel was toen echt super droog, niet dat ze nu ergens op slaan, haha nee grapje. Maarre.. mijn artikels waren echt super droog vergeleken nu. Ik gebruikte toen de camera van mijn moeder van een paar eeuwen oud ofzo. Als je de tekst niet van de afbeelding kunt lezen, klik hier voor mijn aller eerste artikel. 

2 opmerkingen

  1. awww zo grappig om te zien hoe je blog steeds verbeterd is!
    hij ziet er nu echt prachtig uit hoor!

    x julia

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)