Foto's | GuatemalaHoi, na vijf weken zit mijn vakantie in Guatemala er op. Ik had het zoooo gezellig en ik vond het zo leuk. Helaas, maar school begint ook weer... In Guatemala heb ik super veel foto's gemaakt!
Ik had een 8 GB kaartje in mijn camera zitten, waarvan ik dacht dat dat meer dan genoeg zou zijn. Nou nee, ik had nog een 8 GB kaartje moeten kopen voor de laatste weken (of week ik weet t niet meer). Maar goed, veel plezier met het bekijken van een paar foto's :)

Een mevrouw die tortilla's maakt in San Carlos Sija

Lago de Atitlan - PanajachelAl deze foto's zijn btw gemaakt met mijn oude Nikon Coolpix camera. Aangezien ik mijn spiegelreflex niet mee mocht nemen... De volgende keer mag ik hem wel meenemen :) Deze hele vakantie heb ik meer dan 1.900 foto's gemaakt. Dus dit is maar een heel klein deel van alle foto's :)

Hoe was jullie vakantie?