Van 2014 naar 2015


Mijn welgemeende excuses voor het ''zo lang geen artikel posten op mijn blog''. De laatste keer dat er iets verscheen op mijn blog is alweer een jaar geleden (haha, dat is ook weer niet zó lang geleden, maar ook weer wel). Ik schrijf dit artikel echt op een zeer druk moment in mijn leven...


Als eerst wilde ik jullie allemaal nog een gelukkig nieuw jaar wensen! Beter ooit dan nooit ;-) In dit artikel wilde ik jullie graag vertellen hoe ik denk of hoe mijn 'leven' eruit ziet in 2015. Nee, dat klinkt een beetje raar hè? Aangezien ik niks kan voorspellen...

Zoals jullie misschien weten zit ik nu in Havo 5. Mijn laatste jaar op de leukste school. Althans, dat vind ik. Dat betekent dat ik dit jaar centraal examen doe. O mijn God, ik word elke keer zenuwachtig als ik of iemand anders erover begint. Niet dat ik denk dat ik het niet ga halen, maar het gaat ook niet makkelijk worden. Vooral de stress eromheen. Wat mijn plannen zijn voor ná de havo? Ik ga vwo doen :D. Dat worden dan twee jaren wéér de middelbare school... Haha nee hoor. Dat vind ik niet zo erg!! Het enige is wel dat het op een andere middelbare school is. Dat vind ik wél jammer, aangezien ik mijn school echt heel erg ga missen.Verder wil ik het bloggen weer gaan oppakken. Oppakken? Ik was nooit gestopt... Maar mijn laatste artikel is dus al van een hele tijd terug! Ik ga proberen zoveel mogelijk te bloggen. Ik hoop wel dat jullie snappen dat school tóch voor gaat ;) 

Verder heb ik geen ''goede voornemens'' aangezien ik me er toch niet aan houd, haha. Het is ook niet zo dat wanneer ik terug kijk naar 2014 ik denk van ''oh dat wil ik beter doen''. Nee, het ging allemaal prima. Ook met school ben ik heel erg tevreden met mijn cijfers!!! 

Hebben jullie wél goede voornemens?

Liefs.