Nail art | pink & blue


Hoe zou ik deze post maar gaan beginnen? Ik vind de ''hoi'' altijd zo cliché...  Trouwens, vandaag is Vlappie jarig ;) Dat is mijn konijn haha hij is acht jaar geworden. Dit noem ik pas een origineel begin, omdat ik dat soort dingen maar één keer per jaar kan vertellen ;)


Sorry voor deze bagger kwaliteit. Oké, het ligt niet aan de kwaliteit, maar aan hoe ''goed'' ik kan scherpstellen met een analoge lens *kuch*. Het was al laat en een beetje schemerig dus ik had niet zulk mooi licht. 

De laatste tijd heb ik écht geen tijd om een nail art te maken en dit zijn dan weer de ''ik heb het té druk met school-smoesjes''. Het is écht zo, ik doe dit jaar CE havo en wil met goede cijfers slagen. Dus als ik moet kiezen tussen bloggen en school, ga ik toch voor school. Maar dat houdt het niet tegen niet te gaan bloggen. Ik ben sowieso een beetje inspiratieloos qua nail art bedenken. 

Wat heb je nodig?
- Roze nagellak (lichte kleur en een donkere kleur)
- Blauwe nagellak (lichte kleur en een donkere kleur)
- Spons
- Witte striper
- Zilveren striper

Hoe heb ik deze nail art gemaakt?
Je begint je wijsvinger en ringvinger met een lichtblauwe kleur te lakken en dat doe je ook bij je duim en pink. Je lakt je middelvinger met een donker roze kleur. Voor de nagels met een lichte kleur ga je nu een spons gebruiken om een ombre effect te creëren. Je dept het sponsje in de donkere nagellak en dept het eerst op een blaadje en vervolgens op je nagels. Hoe sneller je de topcoat aanbrengt des de mooier het effect ;) Op je middelvinger breng je een verticale streep aan, een witte streep. Aan de zijkant van de witte streep, breng je twee zilveren strepen aan, klaar!!

Hoe vinden jullie deze nail art?