Mijn welgemeende excuses


Hallo lieve restanten die mijn blog nog lezen. Ik weet het, het is té lang geleden om er nog over te praten (dat ik een artikel schreef). In dit artikel wil ik een deel van mijn ''o zo drukke'' leven met jullie delen ;) 
Als eerst dankjewel dat jij mijn blog leest!!!! Echt waar. De reden waarom ik eigenlijk niks meer met mijn blog doe:
  • SCHOOL
  • SCHOOL
  • SCHOOL
  • Inspiratieloos 
  • SCHOOL
Oke, dat waren mijn redenen. Ik zal er wel een explicatie bij geven. School: ik zit nu in havo vijf en wil volgend jaar vwo doen, maar daar zitten enige regels aan vastgebonden; ik mag geen één onvoldoende staan voor mijn SE en CE, voor het rekenexamen moet ik minimaal een zes halen en de docenten moeten mij toestemming geven om naar het vwo te kunnen gaan. Mijn laagste cijfer is nú een 6.0 voor wiskunde A en dat is geen onvoldoende :D De docenten die hebben mij al toestemming geven. Nu moet ik proberen om dan voor mijn centraal examen geen onvoldoende te halen én voor het rekenexamen een hoger cijfer dan een zes. 

Inspiratieloos, ik heb af en toe geen idee wat ik moet doen met mijn nagels. Als ik een kleurtje op heb, wil ik hem wel swatchen, maar dat staat ie of al 586667879 keer op mijn blog of ik ben té laat en de randjes zijn er al vanaf....

Ik hoop dat jullie een beetje begrijpen waarom ik zo weinig met mijn blog doe. Ok, hier komt een belofte:

Als ik slaag én ik mag naar het vwo, in de tijd dat ik dan 'vakantie' heb, post ik zoveel mogelijk op mijn blog :D