Swatch | Catrice - Genius in the bottle


Hoe leuk is het om drie kleuren nagellak in één potje te hebben? Op de foto zie je heel mooi aan de onderkant van het potje de drie kleuren. 

De swatch die ik laat zien in dit artikel is van Catrice 840 - Genius In The Bottle. Een lumineuze kleur vind ik zelf. Ik heb dit kleurtje echt al heel erg lang, maar dan zal je wel denken ''huh, waarom vind je hem nu pas mooi?''. 

Mijn gala jurk was groen met gouden accessoires. Ik had dus geen idee wat voor nagels ik erbij moet hebben. Sowieso wilde ik het niet té druk maken door een nail art te maken, maar toen zag ik dit kleurtje en deze was dus perfect!


Hier zien jullie een foto van de kleur op mijn nagels. Oh... sorry dat de kleur een beetje er af is aan de bovenkant van mijn nagels.... Maar jullie kunnen nog prima zien hoe prachtig de kleur is ;) Toen ik de foto nam had ik heb al twee weken op mijn nagels. Ik procrastineer het maken van foto's van mijn nagels soms :D

Wat vinden jullie van deze kleur? 

Liefs.