Blog | plannen


Ik ga stoppen met bloggen, nee geintje, één april ;) Oké hierbij ook meteen het slechtste begin van een blogpost ooit en daarbij ook de slechtste grap ooit... Begint lekker dit. Zoals jullie al een tijdje hebben gezien is er niet echt veel nieuws meer op mijn site... In dit artikel vertel ik wat mijn nieuwe plannen zijn voor mijn blog etc. (en nee dit is geen één april grap!!)

Ik vind het heel erg leuk om foto's te maken en om te bloggen, maar de combinatie met nagellak gaat tegenwoordig minder goed. Niet omdat ik opeens een haat heb gecreëerd voor nagellak, maar meer omdat ik geen tijd heb... Althans, minder tijd! En geloof me, nagellak kost veel tijd, ja écht.


Wat ik wil veranderen:

1. Ik wil mijn blog persoonlijker maken. Ook wat artikelen met wat ik doordeweeks doe, of andere dingen. Ik wil geen cliché blogster worden, maarre je weet nooit hoe je eindigt :p
2. Meer tijd in mijn blog besteden. Ik wil mooiere foto's hebben en trotser op mijn blog zijn.
3. Ook meer YouTube filmpjes!!!

De bovenste dingen kunnen helaas op korte termijn niet lukken. Omdat ik over veertig dagen eindexamen doe... Whaaa, en ik wil met mooie cijfers slagen! Desalniettemin, probeer ik áls ik een artikel schrijf meer op mijn punten te letten ;)