IJ-hallen


Volgens mij kent iedereen wel een leuke plek waar je voor heel goedkoop (leuke) dingetjes kunt kopen. Zo niet? Ga naar IJ-hallen! Dé plek om leuke en goedkope dingetjes te halen en al helemaal leuk als je van vintage spullen houdt ;)
Mijn doel was om een analoge camera te kopen en een hippie t-shirt (want ik had in de avond een feestje, met als thema de jaren 60/70). Op het internet had ik wel een aantal keer iets gelezen over IJ-hallen, maar ik was nooit echt bezig met rommelmarkten etc. Niet dat ik er nu wél mee bezig ben.

Natuurlijk kon ik het niet laten om mijn camera niet mee te nemen. Dus ik heb een aantal foto's gemaakt:

Zoals ik al vertelde had ik in de avond een ''hippie'' feestje en hieronder zien jullie een hele leuke foto :D

Het shirt komt van IJ-Hallen en daar heb ik maar vijf euro voor betaald!

Zijn jullie al een keer bij IJ-hallen geweest?