Het mooie Zeewolde

Of ik elke plek in Nederland ken? Nee. Maar zou ik dat wel willen? Ja. Natuurlijk is Nederland niet het allermooiste land dat er bestaat, maar zijn er vele mooie plaatsen hier! Waaronder Zeewolde.

Mijn ouders, broertje en ik gingen naar Zeewolde. Hadden we daar een speciale reden voor? Nee. We waren er nog nooit geweest, dus hadden we maar heel random een keuze gemaakt en werd het Zeewolde! Eerst wilde ik dat mijn vader een foto van mij maakte, omdat het heerlijk weer was.

Het is maar de kunst of je wel of niet met een analoge 50 mm lens kunt omgaan, want vaak draait men maar wat heen en weer met de lens. Gelukkig kan mijn vader wél omgaan met de 50 mm lens :D Love you papa.


Na wat foto's te hebben gemaakt gingen we ergens zitten en wat drinken. Heel spijtig, maar ik weet niet meer hoe dit super leuke tentje heet... Het is zo'n mooi tentje, toen ik binnen was werd ik helemaal lyrisch. Gewoon omdat het er zo vintage uitzag, zo gezellig!!!! 


Ik leek wel een toerist in dit cafeetje. Van alles moois dat ik zag maakt ik een foto, haha. Er werkte een jongetje en hij keek zo vaak naar me. Ik hoop om het feit dat ik overal een foto van nam... 


Zijn jullie ooit in Zeewolde geweest?