Ben ik weer


Heeeeee, na een lange tijd afwezig te zijn geweest, bij dezen: HOI. Ik had al aangegeven waarom ik de komende tijd niet actief zou zijn op mijn blog etc. 


Examens.
De afgelopen weken/maanden(?) heb ik super veel geleerd, omdat ik eindexamens had. Zenuwachtig was ik totaal niet... Tot het moment aanbrak dat ik het examen voor mijn neus zag liggen. Ik dacht ''Omg, nu moet ik bewijzen dat ik het kan, dat ik vijf jaar lang heb geoefend om hier een mooi cijfer voor te kunnen halen. Ik kan ook echt niet meer terug, om nog even snel in mijn boek te kijken. Nú moet ik álles bewijzen.'' Ik weet nog dat ik tegen de anderen zei ''waarom zo zenuwachtig?'', maar ik snap hun gevoel. Mijn CE-weken begon ik met economie (vandaar de selfie, dat was mijn eerste omg-we-hebben-straks-ce-selfie, genomen met Quinty). Hoe mijn examens zijn gegaan? Ik weet het écht niet. Ik heb er niet echt een slecht gevoel over, maar ook niet supeeeeeeer goed of zo. Nakijken wilde ik niet, omdat ik (volgens mijn mentor, toch niet kan lezen wat er staat. Als in, leerlingen kunnen het correctievoorschrift niet lezen zoals een docent dat doet). Dus dat heb ik ook niet gedaan. 

Bloggen.
Wat heb ik het bloggen gemist zeg... Ik wil zo graag weer bloggen, maar dat gaat niet. Niet omdat ik geen zin heb, maar mijn concentratie ligt zo erg op 11  juni (dé dag dat je hoort of je bent gezakt, herkansing of geslaagd bent). Tot die tijd probeer ik nog wel actief te blijven op mijn blog, maar ik denk dat ik niet zoveel nail arts en zo meer ga doen. Als ik slaag en alles komt goed enz, dan ben ik bereid om wel wat aan mijn nagels te doen. Dus ik stop niet met bloggen, maar wel even over nagellak etc. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben ;) 

Vakantie.
Ja, dat klopt. Ik heb zomervakantie! Maar het voelt niet als zomer én niet als vakantie. Ik denk 90% van de tijd aan school en het voelt alsof ik gewoon geen vakantie heb. Toch ga ik wel veel dingen doen. Althans er staat wel wat op de planning. Maar ik plan niks na 11 juni, omdat ik niet weet wat voor uitslag het wordt... 

Ik heb alweer genoeg over mezelf gepraat! Hoe gaat het met jullie?