Swatch | Catrice - 070 Caught On The Red Carpet

En? Heb ik mijn aan mijn goede blog-voornemens gehouden? Een keertje een ander soort foto dan normaal! Geen idee of deze kleur al een keertje op mijn blog is geweest, vast wel, maar ach. Bij dezen weer een up date dan ;)
Eén van de beste budget nagellak merken is Catrice wel. Ook hele mooie kleuren kent dat merk. Tegenwoordig heb ik heel vaak een bordeaux rood kleurtje op mijn nagels. Geen idee waarom ik die kleur zo fascinerend vind.Dit kleurtje komt eigenlijk áltijd goed van pas. Het is een soort casual kleurtje. 

Welke kleur vinden jullie mooi van Catrice?

3 opmerkingen

  1. Mooi lakje! Ik heb nog geen nagellak van Catrice, maar wel cuticle tattoos! De nagellak is wel goedkoop, maar ik vind dat je wel weinig nagellak krijgt voor die prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grapje, ik neem m'n woord terug. Ik vind hem erg mooi eruit zien. Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)