Swatch: P2 - Passion

Ik houd van dit kleurtje! Wel heb ik een aantal kleuren die op deze kleur lijken, maar dan donkerder of lichter, gewoon anders. De lakjes van P2 kun je helaas niet in Nederland kopen... Wel kun je deze kopen in Duitsland. Je kunt het wel raden, ik ga dit lakje voor jullie swatchen. Lees snel verder.


Deze foto is bewerkt, dat komt omdat de originele foto te scherp en te groot was voor het blogger formaat. Mijn foto's zijn 5.30 MB en hij wordt verkleint naar ongeveer 300 KB. Dus mijn handen leken heel erg vies. Ik weet niet hoe ik dit moet uitleggen, maar als je een foto bewerkt en je wilt hem als het ware scherper maken worden je handen opeens heel donker (als je het effect heel hoog zet) dat had ik dus ook.Ik vond dat dus helemaal niet mooi. De aankomende swachtes zullen dan ook bewerkt zijn ( met dit effect zoals hier boven). Nu weet ik wel wat ik moet doen om de originele foto te houden. Ik moest gewoon op mijn camera van ''groot'' naar ''klein'' doen, bij het menu. Ik kan nu met mijn 8 GB kaartje i.p.v 1K foto's, 3,1K foto's maken. De K staat voor duizend!! Dus dat is veeeeel meer. 

 Dit lakje dekt met 2 laagjes. Best fijn, een lakje wat snel dekt en snel droogt! Het kwastje is ook heel erg fijn. Het dekt meteen je hele nagel. Het is niet echt wat je noemt een herfst kleurtje, maar goed :)  

KLIK HIER VOOR MIJN WINACTIE ARTIKEL